2009. szeptember 6., vasárnap

Bejegyzés 001 // A new beginning...

A tárgyfelvételen innen, de a beíratkozáson túl, a beköltözésből megmaradt erőimet a felköltözésre gyűjtögetve, a hazautat végigvezetve és a GPS terrorját túlélve úgy döntöttem, megkezdem elmém "magjait szétszórni" eme blogon keresztül...
Röviden,


Üdvözölök minden látogatót frissen létrejött blogomon!

Igen, mind a négyet.... No jó tegyük fel hogy (kivételesen) lelkesedek és félreteszem Murphyzmusom; szóval üdvözlöm mind az ötöt. Ez lesz az a hely ahova (remélhetőleg jó darabig) leírom néhány (mélyebben szántó, vagy legalábbis szántani próbáló) gondolataim, véleményeim, esetleges agy(el)menéseim termékét, illetve hogy NEM CSINÁLTAM SEMMIT 7 teljes napon keresztül (mint azt megtudtam, erre hatalmas nagy igények vannak manapság).
Néhány szót a dizájnról (vagy hogy ne legyek ennyire vidéki "design-ról"); nos az erősen béta jellegű, a dolog kinézetén még van még csiszolnom bőven, legalábbis szvsz; remélem sikerül valami "életképeset" összerakni. Jelenleg kicsit olyan a dolog mint egy készülő épület, itt-ott még csupaszul lógnak a vezetékek, hiányzik a járólap, stb., de az ember tudja hogy hamarosan megoldódnak ezek a problémák.
Nos, kb. ennyit szántam bevezetőnek, ha valami még esetleg eszembe jutna, azt utólag gonosz módon úgyis belecsempészem (már ha tudom); illetve szeretnék köszönetet mondani Józsefnek a "technical support"-ért (valamint hogy nem hagyta elfelednem eme "feladatom"), és Nándornak pedig a "nyomásgyakorlásért", hogy kismilliószor megígértette velem a dolgot.
Remélhetőleg a jövő héten még jelentkezem, addíg is üdv mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Üdv Petya a bloggerek körében. Remélem kedved leled majd ebben a műfajban,s hamarosan nívós kis írásokkal bírod kacagásra szomjúzó lelkünket. Eredményes blogolást kívánok, vagy ahogy Nándi mondta nekem anno "wehehe".

    VálaszTörlés